kort beskrivning

Ja, just nu sitter jag hemma hos farmor. Hon har lagat jätte god mat och jag är hur mätt som helst!
Tänkte bara skriva lite om mig själv, det har jag inte än gjort så jag tänkte göra det nu.
Jag är verkligen en tjej som älskar naturen, att vara på landet och att umgås med vänner, familj och djur.
Åker till Thailand på vintrarna och går i svensk skola där nere.Är där i några månader. Ni som kommer följa denna blogg kommer även få se hur mitt liv i Thailand blir i några månader i svensk skola. Men självklart kommer jag skriva om självförtroende med. De är ju därför jag driver denna blogg, för att få fler att skaffa bättre självförtroende, man känner verkligen att man mår bättre. En kommentar jag fick att jag ibland blandar ihop självkänsla och självförtroende - sorry! ska skärpa mig! Men att ha bra självkänsla är också viktigt!
Glöm bara inte att fråga i frågestunden, för jag svarar i morgon!

Svarar i morgon

Nu ska jag åka ut till kyrkogården, det är ju allehelgen idag.
Tänkte bara säga att jag svarar på frågestunden i morgon så fråga bara på nu!



FRÅGEDTUND!

Nu startar jag upp en frågestund!!
Fråga på om allt ni har besvär med i självförtroende, så ska jag svara så gott jag kan. Fråga på bara!

En kommentar

självklart så är det så att jag kommer uppdatera ofta!
har fått en kommentar där hon tycker att hon alltid forstorar allting och mår sämre och bara vill leva livet.
Ett tips till dig e att förök bara leva livet så gott det går! Om du har bekymmer som bekymmrar dig, tänk inte på det utan tänk dig posetivt, och du kan alltid träna på att få bra självförtroende. När du tittar dig i spegeln och ser de småsakerna som gör att allt blir så stort, strunta i det totalt, genom att se allt bra, intala dig själv allt det!
Jag lovar att de kommer bli mycket bättre, men övertala dig själv att du e bra. Alla är bra på något, och repetera det för dig själv gång på gång!



det går att träna upp!

Har ni tänkt på det? Att det faktiskt går att träna upp sitt självförtroende.
Om du har bra självförtroende blir  du mycket säkrare i dig själv, och det är alltid skönt.
Du kommer må mycket bättre. Men nu kanske ni undrar hur ni tränar upp ert självförtroende?
Det finns många olika grejer att träna upp. Blandannat när du tränar faktikst. Om du ger allt du har på träningen kommer du känna dig väldigt nöjd när du har tränat klart. Då får du starkare självförtroende.
de är liksom småsaker som man inte tänker på själv. Du måste vara nöjd med dig själv, och tänk på det varje dag, vad som är bra med dig, vilka posetiva sidor du har. Det är ju bra att veta sina negativa sidor också, men förösk att träna upp dem sidorna då så de blir posetivt!

Men känn er stolta efter en bra sak som ni har gjort, det behöver inte alls vara något stort, men tänk på det när ni gör något bra, och intala er själva också att det är bra!

Vad tycker ni?

Vad tycker ni?
ska jag dra igång en liten frågestund snart, så kan ni fråga om självförtroende och allting! Eller vad tycker ni?


tittar sig i spegeln och känner sig onöjd?



typisk bild på hur man ser sig själv i spegeln, känner någon igen säg?
Isånnafall - tänk inte så, utan tänk så som jag skrev i förra inlägget.
Ville bara visa en bild som är så typisk på detta!
Men glöm aldrig att det går att träna sig till bra självförtroende!

God morgon

God morgon på er!

Som jag sa i mitt första inlägg kommer jag dra med drömmar också i denna blogg.
Att drömma och fantisera tycker jag jätte mycket om! Somsagt så behöver man ju drömma... Då får man på sätt något mål man vill nå.
Exempelvis mig: jag vill bli veterinär och bo vid vattnet i en fin villa, med två hästar, två hundar och två katter, med mina barn och min man. Det är verkligen en dröm som jag vill nå.

Det är bra att fundera på vad som är ens egen dröm, kanske vad man vill bli när man blir stor, eller att man vill flytta utaomland, eller något helt annat.
Så vad är eran dröm?

känna sig gladare

När man känner sig bra på något, blir man oftast mer säkrare på det, eller hur?
Men om man känner sig osäker på något blir man oftast mer osäkrare på det. Då är det väldigt bra med självförtroende. Jag känner iallafall så för jag vill bara se de posetiva, tänka posetivt. Då blir du mer gladare, och känner dig mycket bättre, om du tänker på det posetiva! 

Vissa brukar titta sig i spegeln och säga: "Men gud, vad ful mage jag har" eller något liknande. Oftast är det ju tjejer som gör det, men det kan ju finnas killar.  Gör inte det, säger jag bara! du trycker ner dig själv fast du inte ens vet att du påvärkas av det. Du mår dåligare av det osv. Men om du ser på det som är bra exempel "Vad fint hår jag har" Du behöver givetvis inte säga det högt, det kanske låter en aning skrytigt, men iallafall att du säger det högt för dig själv. Då kan jag lova att du känner dig mycket gladare. 
 


That's what you need

Den här bloggen är ny och är till för dig som behöver bättre självförtroende. Självförtroende för exempel: utseénde, skolan, sport osv. Se de posetiva i er själva istället för det negativa. Jag kommer skriva mest om självförtroende och lite om drömmar. Målet man vill nå, de är alltid bra att ha drömmar.
Spelar ingen roll hur stor drömmen än är, alltid bra att ha en dröm framför sig, kanske en dag drömen går i uppfyllelse? En blogg om självförtroende och drömmar helt enkelt! That's what you need ;)
Jag gör den här bloggen för att jag vill få mer personer att få bra självförtroende, och lite om drömmar kommer in också så de inte blir allt för tjatit! Börja följ den nu !

RSS 2.0